Handelsbetingelser

BESTILLING OG BETALING

For at handle på Barnerum.dk skal du opgive navn, adresse samt mail eller telefonnr. førend varen kan sendes til dig.

Når du har bestilt en vare, modtager du en ordrebekræftelse for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

Beløbet bliver trukket fra dit betalingskort, så snart varen sendes. Det er altid muligt at følge med i, hvor langt din pakke er nået undervejs.

FRAGT

Ordre over 499,- leveres fragtfrit uden omdeling.
Ordre under 499,- leveres uden omdeling for 35,-

LEVERING

Levering uden omdeling.
Leveringstid: 1-3 hverdage

AFHENTNING

Det er også muligt at afhente din pakke uden beregning på Ifversensvej 12A i Hjørring, efter aftale på mail: Barnerum@mail.com eller tlf.: 28 68 91 44

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dage efter varens modtagelse, til at meddele om fortrudt køb, og derefter 14 dage til at sende varen retur. Er varen taget i brug, vil jeg lave en konkret vurdering af hvor stor en værdiforringelse varen er nedsat med, og denne værdiforringelse vil ikke returneres til kunden. Ved returnering skal ordrebekræftelse kunne fremvises.

 

Reklamation

Der er 2 års reklamationsret.

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” og kunne fremvise en faktura efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og  inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Kundeservice

Skulle du have nogen spørgsmål i forbindelse med dit køb eller andet er du altid mere end velkommen til at kontakte Bettina på tlf.: 28 68 91 44 alle ugens 7 dage eller skrive til Barnerum@mail.com.

CVR.nr. 39270951